Spring naar de inhoud

ons verhaal

Wij brengen iets uniek in de motorhome wereld, zowel in verhuur, verkoop of binnen onze technische dienst

Wij zijn Jan Kamoen & Ann D’hauwe, het motorhome verhaal van Jan begon eind jaren tachtig toen zijn ouders een Elnagh Dinghy kochten. Het motorhome verhaal van Ann begon eerst met huren in ” the ’90” .

De eerste motorhome die we als gezin samen kochten was een Rimor Super Brigg, nadien volgde een Elnagh T-Loft 582 IN 2020 legde we de basis voor wat Kamoen motohomes nu is door te investeren in een motorhome om te verhuren.

Door de komst van enkele wagens van zelfstandigen legden we in 2021 een stevige basis voor wat onze formule verhuurbeheer is .

Met al die wagens in verhuurbeheer bouwden we in 2022 een eigen technische dienst uit.

In 2024 legden we de fundamenten om Bela motorhome dealer te worden www.b-caravanas-sl.com Daardoor driegde de locatie in Lebbeke te klein te worden en namen we onze intrek in een nieuwe KMO zone te Buggenhout sinds half augustus is ons nieuw adres Kalkenstraat 19 Unit 2.4 Buggenhout.

Onze visie en slogan

Onze slogan is “ga en sta waar je wil”, er zijn natuurlijk altijd wettelijke beperkingen die landen en regio’s opleggen, maar, bij de opstart van KAMOENMOTORHOMES, in volle Corona crisis leek ons dit een passende zin.
Een motorhome stelt je namelijk instaat je reisplannen op elk moment aan te passen naar de door jouw gekozen reisdoelen.
Onze visie op verhuren is dat je klanten zeer onderbouwd op pad moet sturen.

Ook voor verkoop hebben we lang gezocht naar een geschikte partner, ondertussen hebben met Bela http://www.b-caravanans-sl.com helemaal gevonden wat we zoeken. Bela wordt ingevoerd door http://www.depolim.be, hierdoor kunnen we ook de merken aanbieden die zij verkopen, zoals Ahorn, Sun living etc.

We vinden het in al onze bezigheden belangrijk om een open communicatie te voeren, en niet “zomaar” te verkopen in ons magazijn / showroom / werkplaats maken we graag tijd voor u op afspraak persoonlijk te woord te staan. Dit kan alle dagen van de week zelfs op zondag!

Voor verhuurders

Voor verhuurders willen wij een ” samen sterk verhaal brengen” door kleine verhuurbedrijfjes te smeden tot een groep verhuurders waarin ieder zijn eigen ding kan blijven doen. Kies je ervoor om te investeren in een motorhome en deze door ons te laten verhuren, dan nemen wij al je zorgen weg en beheren we je wagen alsof het de onze is! 

Jan Kamoen & Ann D'hauwe

Ann & Jan zijn zaakvoeders / oprichters van Kamoenmotorhomes. Na jarenlang zelf te hebben gereisd met een huur motorhome, hebben we voor ons eigen bedrijf vooral gefilterd wat we niet wouden doen of zijn. Vanuit die visie proberen we iets unieks te bieden in de motorhomewereld. Door enkel te werken op afspraak kunnen wij elke klant behandelen als een VIP

Technische dienst

Bij onze technische dienst kan je terecht voor zowat alle werken aan je motorhome. Of het nu het plaatsen van een nieuwe boiler is, het vervangen van lampje, of het "zetten" van een coating. Wij hebben voor elke klus de gepaste technieker.

BELA MOTORHOME

Sinds maart ‘2024 zijn wij BELA Motorhome dealer http://www.b-caravanas-sl.com dit dealership kwam tot stand dankzij Depolim Motorhomes, die de invoerder is, en waarmee wij dus een nauwe samenwerking zullen opzetten. In eerste instantie gebruiken wij voor bezichtiging de Show room van Depolim, waar we graag met jullie heen rijden. Bela komt op de Belgische markt met een compacte semi integraal van net geen 6m, de DB 600. Een wat grotere integraal van 7m20 de EB720 en een alkoof de ASB720.